Potterymaster X5

Drejskiva.se

 

Potterymaster X5 (PM) är drejskivan för dig som vill ha det bästa. Den har en av marknadens tystaste motor och levererar kraft nog för att hålla en mycket jämn hastighet oavsett belastning. Ljudnivån är låg, 28 dB. Till skillnad från enklare modeller har PM elektronisk styrning av hastigheten vilket innebär att du kan justera den precis efter dina önskemål.

 

Potterymaster kan till skillnad från billigare modeller köras kontinueligt hela dagen utan behov av paus eller nedkylning. Motorn är stark och håller hastigheten exakt oavsett hur mycket lera som läggs på eller hanteras. Potterymaster är den enda maskinen på marknaden som i detta lilla format har dessa funktioner.

 

Tråget är 100% vattentätt och ger dig möjlighet att dreja utan att riskera läckage. Designen möjliggör också att ha maskinen mellan knäna vilket ger dig den absolut bästa arbetsställningen.

 

Du kan antingen använda spaken eller fotpedalen för att reglera hastigheten. Fotpedalen fungerar både för höger och vänsterfotade och du kan stå eller sitta. Oavsett så blir resultatet perfekt.

 

Övriga egenskaper

-Inbyggt arbetsbord för verktyg och vatten.

-Elektronisk styrning, anpassar automatiskt kraften så att hastighet bibehålls.

-Inbyggt motorskydd, skyddar motor från att bli överbelastad.

-Reversibel rotationsriktning, för både vänster- och högerhänta användare.

-Delbart stänkskydd för enkel rengöring.

-Drejtallrik i aluminium, Ø 250 mm.

-Storlek 65x40x40 cm

 

 

Riktpris: 21.800 kr

Stockholm/Göteborg/Malmö